logo

Offerte aanvragen 0492-772613

  • Linked icon

De ene offerte is de andere niet.....kies voor het beste, niet de goedkoopste!

Waar moet ik op letten bij een goede offerte…

Vakmanschap en een professionele uitstraling begint bij een goede offerte. Wij bieden onze klanten en opdrachtgevers altijd een gratis offerte aan. Wij vinden het belangrijk dat de offerte ten eerste duidelijk is, en er precies staat vermeld wat er van ons gevraagd word. In een goede offerte hoort te staan:

  • Duidelijke omschrijving van de opgenomen onderdelen.
  • Advies van de uit te voeren handelingen en werkzaamheden.
  • Met welke producten er gewerkt word en een eventuele kleurenadvies.
  • Algemene voorwaarden, garanties en uitsluitingen.
  • Totaalprijs

Vooral over het laatste “de Totaalprijs” krijgen wij wel eens een vraag in het offertestadium. “Hoe kan het dat een andere offerte van een collega-schilder goedkoper is?”. Na onze uitleg is dit verhaal ook opeens een stuk duidelijker. Een kwalitatief goed stukje schilderwerk kan alleen worden uitgevoerd door een echte vakman en de juiste aandacht! “Een keer afschuren en schilderen kan iedereen“. Maar wat maakt het verschil met VermulstBenders Schilderwerken als het gaat om vastgoedonderhoud wat er ook echt jaren tegen kan!

Wij inspecteren vooraf alle beglazingsafdichtingen. Zijn deze uitgewerkt of staan deze open van het glas, dan worden deze uitgesneden onder een hoek van 45 graden.

Alle scherpe hoeken worden machinaal afgerond zodat er een maximale laagdikte van de verflagen kan worden aangebracht voor een langdurige bescherming.

Glaslatten worden opnieuw voorzien van een elastische, overschilderbare beglazingskit voor een topafdichting tussen het glas en de glaslat. Zo kan er geen vocht indringen in het hout met alle gevolgen (houtrot) als gevolg.

Dan pas kan er begonnen worden met het opbouwen van de verflagen. Ook hierin geven wij vooraf advies of er gekozen word voor een vochtregulerend systeem of gesiliconiseerde hoogglanslak.

Meer informatie nodig? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan. U kunt ons bereiken op 0492-772613 of stuur een mailtje naar info@schilderwerken-vb.nl

Aanvragen