Schilderwerken

Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk heeft als voornaamste doel uw hout- en muurwerk in goede conditie te houden.
In ons klimaat is het immers belangrijk om tijdig onderhoud te plegen. Voordat er geschilderd wordt worden beglazingskitvoegen, openstaande verbindingen, kopse kanten, ventilatie, scherpe kanten aan kozijnen en de aansluiting op bestrating nauwkeurig gecontroleerd. Indien het nodig is wordt dat eerst hersteld. Pas als dat allemaal in orde is wordt er geschilderd.

Wij bieden u graag de keuze tussen het eenmalig uitvoeren van het noodzakelijke buitenschilderwerk of het stelselmatig, gepland onderhoud van uw woonhuis of bedrijfspand.

 

Binnenschilderwerk

Is uw interieur toe aan een opfrisbeurt? Wilt u gewoon een andere uitstraling en sfeer?
VermulstBenders Schilderwerken verandert uw interieur met de modernste middelen en technieken volgens de laatste trends én uw wensen. Mooi binnenschilderwerk voegt een extra dimensie toe aan het interieur van een huis, wél zo prettig wonen!

Binnenschilderwerk zorgt niet alleen voor een verfraaiing van uw woning, het is óók noodzakelijk.Onderhoud van uw binnenschilderwerk beschermt immers ook uw hout- en muurwerk. Gevelkozijnen blijven namelijk langer goed als deze ook regelmatig aan de binnenzijde worden onderhouden.

Repair-care

Is uw houtwerk toe aan kleine herstelwerkzaamheden of grote renovaties? VermulstBenders Schilderwerken is gecertificeerd om Repair-care houtrotreparaties/-renovaties uit te voeren.

De producten van Repair-care zijn internationaal bekend vanwege hun duurzaam houtrotherstel en zorgen ervoor dat uw kozijnen, deuren en ander houtwerk weer zo goed als nieuw worden.

Vragen over schilderwerk?

    ×

    Hallo!

    Neem hier eenvoudig contact met ons op via WhatsApp! U kunt ook een e-mail sturen naar info@schilderwerken-vb.nl

    × Kunnen wij je helpen?