logo

Offerte aanvragen 0492-772613

 • Linked icon

U kunt bij ons terecht voor diverse werkzaamheden. Wij werken met professionals en gaan alleen voor kwaliteit!

Binnen & buiten schilderwerk

Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk heeft als voornaamste doel uw hout- en muurwerk in goede conditie te houden.
In ons klimaat is het immers belangrijk om tijdig onderhoud te plegen. Voordat er geschilderd wordt worden beglazingskitvoegen, openstaande verbindingen, kopse kanten, ventilatie, scherpe kanten aan kozijnen en de aansluiting op bestrating nauwkeurig gecontroleerd. Indien het nodig is wordt dat eerst hersteld. Pas als dat allemaal in orde is wordt er geschilderd.

Wij bieden u graag de keuze tussen het eenmalig uitvoeren van het noodzakelijke buitenschilderwerk of het stelselmatig, gepland onderhoud van uw woonhuis of bedrijfspand.

Slimme kostenbesparing

Vaak wordt er te lang gewacht met het plegen van onderhoud. Niet alleen het buitenschilderwerk leidt daaronder. Ook veel andere zaken aan het gebouw kunnen schade oplopen door verwaarloosd schilderwerk.

Om alles weer in topcoditie te krijgen zijn meer behandelingen noodzakelijk. Dat is weggegooid geld dat u, danzkij periodiek buitenschilderwerk, eenvoudig kunt terug verdienen.
U ziet: Buitenschilderwerk levert op den duur een behoorlijke kostenbesparing op.

 

Repair-care

Is uw houtwerk toe aan kleine herstelwerkzaamheden of grote renovaties? VermulstBenders Schilderwerken is gecertificeerd om Repair-care houtrotreparaties/-renovaties uit te voeren.

De producten van Repair-care zijn internationaal bekend vanwege hun duurzaam houtrotherstel en zorgen ervoor dat uw kozijnen, deuren en ander houtwerk weer zo goed als nieuw worden.

 

Binnenschilderwerk

Is uw interieur toe aan een opfrisbeurt? Wilt u gewoon een andere uitstraling en sfeer?

VermulstBenders Schilderwerken verandert uw interieur met de modernste middelen en technieken volgens de laatste trends én uw wensen. Mooi binnenschilderwerk voegt een extra dimensie toe aan het interieur van een huis, wél zo prettig wonen!

Binnenschilderwerk zorgt niet alleen voor een verfraaiing van uw woning, het is óók noodzakelijk.

Onderhoud van uw binnenschilderwerk beschermt immers ook uw hout- en muurwerk. Gevelkozijnen blijven namelijk langer goed als deze ook regelmatig aan de binnenzijde worden onderhouden.

 

Wandafwerking

Wandafwerking & Plafondafwerking

De mogelijkheden om de wanden en plafonds van uw woning of bedrijfspand een ander aanzien te geven zijn oneindig. Behalve schilderen in een andere kleur of overschilderen in de bestaande kleuren, zijn er vele andere opties zoals: 

 • Glasvlies
 • Glasvezelbehang
 • Structuurverf
 • Sierpleister
 • Texen (zowel airless spuitwerk als traditioneel texwerk)
 • Behang – fotobehang plakken (alleen in combinatie met schilderwerk)

Neem contact met ons op voor advies of een offerte voor diverse soorten wandafwerkingen door VermulstBenders Schilderwerken uit Helmond.

 

Beglazing

Glaszetter in Helmond

Woont u in Helmond of in de regio van Helmond en bent u op zoek naar een glaszetter of een specialist in glasherstel en glasisolatie?

Voor het herstel en het zetten van glas kunt u terecht bij onze deskundige glaszetter van VermulstBenders Schilderwerken.

 

Glasherstel & Glasisolatie

Voor het plaatsen van glas, herstellen van glasschade of aanbrengen van isolatie- , zonwerend- of veiligheidsglas hebben wij de juiste kennis en ervaring in huis. Zowel bedrijven als particulieren uit de regio Helmond kunnen gebruik maken van onze diensten.

 

VermulstBenders Schilderwerken levert en plaatst diverse soorten glas:
 • enkel glas
 • isolatieglas: HR+ en HR++
 • veiligheidsglas: gelaagd, draad of gehard glas
 • geluidswerend glas
 • figuurglas

Wij zorgen ervoor dat het glas vakkundig geplaatst word volgens de Nederlandse normen door een deskundige glaszetter van VermulstBenders Schilderwerken uit Helmond

 

Renovatiewerk

Renovatiewerk

VermulstBenders Schilderwerken is een door Window Care Systems gecertificeerd bedrijf.

Met Window Care Systems behoort de kostbare vervanging van kozijnen en gevelbetimmeringen tot het verleden.

 

Wanneer het houtwerk van uw woning is aangetast of zelfs houtrot vertoont, hebben wij een passende oplossing.
Bij het gebruik van Window Care Systems wordt slechts het aangetaste hout verwijderd waarna deze plek wordt opgevuld met de speciale epoxies.
Nadat deze uitgehard zijn, hebben zij dezelfde eigenschappen als hout en kunnen ze eenvoudig worden overgeschilderd.

 

Na het renovatiewerk is er geen verschil meer zichtbaar.

 

 

Mocht alleen een Window Care Systeem geen oplossing bieden voor uw situatie, dan kunnen wij u een (deel)vervanging bieden.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van renovatiewerk door VermulstBenders Schilderwerken in Helmond.

 

 

Persoonlijk kleuradvies

Kleuradvies en Interieuradvies

Heeft u een kleur- of interieuradvies op maat nodig bij het opnieuw inrichten van uw woning, winkel of kantoor? Vaak word er gekozen voor een simpel kleurenpalet bij een verbouwing of een schildersbeurt van uw woning omdat de kennis ontbreekt op: 

 • Hoe combineer ik persoonlijke kleuren die in mijn interieur passen?
 • Hoe krijg ik meer eenheid in mijn inrichting?
 • Hoe stem ik kleur en materiaal op elkaar af?
 • Hoe breng ik een warmtelijke sfeer in huis?
 • Hoe kan ik spelen met een ruimtelijk effect in mijn interieur

Gelukkig kunt u ook comfortabel kiezen!

 

Een kleurenadvies op maat bij u thuis

Interieuradvies heeft de naam erg duur te zijn. VermulstBenders Schilderwerken bewijst het tegendeel: wij bieden u graag de mogelijkheid om in samenwerking met onze huisleverancier “Driessen Interieurs Helmond” te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Aan huis en op maat!

 

Deze interieuradviseur vertaalt uw wensen naar een passend en verrassend totaalplaatje. Die service bieden zij u aan voor de no-nonsense-prijs van € 100.Als dank voor uw vertrouwen, overhandigen zij u dan tevens een waardecheque van € 50 korting op de verf die wij u leveren.

 

Meld u nu aan voor kleur- en interieuradvies op maat: klik hier!

 
 

Meer informatie nodig? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan. U kunt ons bereiken op 0492-772613 of stuur een mailtje naar info@schilderwerken-vb.nl

Aanvragen