Over Ons

Wij zijn een toonaangevend schildersbedrijf waar kwalitatief schilderwerk en veiligheid voorop staan.

Vakmanschap & Ervaring

VermulstBenders Schilderwerken

VermulstBenders Schilderwerken is ontstaan door de kennis en vakmanschap van Ronnie Vermulst en Jordi Benders samen te voegen in één Bedrijf. Wij staan voor kwalitatief goed schilderwerk, deskundig advies en duidelijke afspraken. We zijn een kleine onderneming waardoor u verzekerd bent van persoonlijk contact en de juiste aandacht voor uw werk.

Als erkend schilder- en afwerkingsbedrijf worden we voortdurend getraind, zodat we de modernste technieken steeds tot in detail beheersen. Als erkend “Betere Schilder” voldoen wij aan een aantal belangrijke kwaliteitsnormen die u de zekerheid geven dat u zaken doet met een degelijke, vertrouwde vakschilder.

img-over-ons-duo

Meerjarig Onderhoudsplan

Naast een éénmalige schilderbeurt, kunnen wij u ook een efficiënt en kostenbeheersend meerjarig onderhoudsplan aanbieden. Hierdoor weet u altijd wanneer er aan uw huis gewerkt wordt en hebt u een duidelijk beeld van de kosten op langere termijn.

 Of u nu kiest voor een éénmalige schilderbeurt of een onderhoudsplan. VermulstBenders Schilderwerken kiest altijd voor (betaalbare) kwaliteit en duurzaamheid.

Als u kiest voor de erkende BetereSchilder… kiest u voor een goed gevoel!

img-about
×

Hallo!

Neem hier eenvoudig contact met ons op via WhatsApp! U kunt ook een e-mail sturen naar info@schilderwerken-vb.nl

× Kunnen wij je helpen?